Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Kentucky

Proprietate de vânzare în Kentucky

Kentucky este un stat din sud-estul Statelor Unite, cu capitalul Frankfort, înconjurat la nord cu Ohio, Illinois și Indiana, la sud cu Tennessee, spre estul Virginiei și spre vest este umed de la Missouri și est de zona montană Appalachiană. Cel mai mare oraș din stat, Louisville, găzduiește Kentucky Derby, celebra cursă de cai de la Churchill Downs.

Sunteți în căutarea de proprietate de vânzare în Kentucky și doriți informații pe piața imobiliară?

Trebuie să știți că, după un an record în anul 2017, piața imobiliară din Kentucky a continuat să crească puternic vânzările și să majoreze valori în ianuarie.

 Vânzările totale de bunuri de vânzare în Kentucky în ianuarie au fost a doua cea mai mare înregistrare înregistrată în ianuarie. Deși vânzările de case au scăzut ușor în prima lună a anului, activitatea este încă puternică în multe părți ale statului și este la valori istorice, în ciuda nivelurilor de inventar suprimate. Anul acesta ar trebui să continue să vadă o bună mișcare pe piață și va crește și mai mult dacă numărul de locuințe disponibile pentru vânzare crește, mai ales prin construcții noi.

 Prețurile medii ale proprietăților vândute pe tot teritoriul Kentucky au crescut în luna ianuarie cu 4,6%, rezultând cel mai mare preț mediu.

 Lipsa totală a locuințelor și influența acesteia asupra prețurilor mai ridicate ale locuințelor au schimbat luna trecută activitatea de vânzare în majoritatea Statelor Unite. În timp ce vestea bună este că traficul de cumpărători este chiar mai puternic decât la începutul anului trecut, vânzările la nivel național nu au urmat cursul și au rămas mult în urmă în luna ianuarie. Este clar că prea multe piețe devin din ce în ce mai puțin accesibile și au nevoie disperată de noi stocuri pentru a ușura creșterea rapidă a prețurilor.

 Cu toate acestea, în Kentucky, accesibilitatea este mai puțin problematică decât în ​​multe părți ale țării. În cele mai mari trei zone metropolitane, Louisville, Lexington și nordul Kentucky, prețurile medii ale locuințelor erau încă cu 30-35% mai mici decât Statele Unite în ansamblu.

Piața de proprietăți de vânzare în Kentucky va deveni mai competitivă cu schimbarea vremii, cumpărătorii continuă să caute proprietăți de vânzare în Kentucky și promisiunea unor rate mai ridicate ale dobânzilor rămâne la orizont. Cine plănuiește să cumpere o proprietate de vânzare în Kentucky în această primăvară ar trebui să obțină o ipotecă în curând și, invers, vânzătorii care își vor cota casa în lunile de primăvară sau de vară ar trebui să înceapă pregătirile acum, astfel încât să fie gata de plecare atunci când ajunge în momentul listare. Cu economia în stare bună, prezic că proprietățile din Kentucky vor continua într-un ritm constant pe tot parcursul anului.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 9538

DE VÂNZARE Teren agricol, Kentucky, Adair County, Frankfort, Frankfort

2,188,606.52RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

165921113 m²
+ 40 de acri de teren cu stejari multe şi mari
UNAVAILABLE
Cod. 6380

DE VÂNZARE Casă rustică, Kentucky, Allen County, Muldraugh, 203 Basham Court

301,227.56RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

1242 m²
203 Basham Curţii Muldraugh, KY 40155
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB